Търсете оригинала


Когато закупите RITELLO, Вие получавате стойност, трупана повече от 2 десетилетивя и чрез разработване на продукти, продължителни подобрения и находчивост. Плюс това RITELLO се поддържа от Librex и Вашия локален независим дистрибутор. Не правете грешката да закупите RITELLO от неоторизиран продавач. Само оторизирани RITELLO дистрибутори/дилъри могат да продават и поддържат автентична RITELLO.

 

КЛИЕНТИ ВНИМАВАЙТЕ!

 

Рискове при закупуване на RITELLO от неоторизиран източник през интернет

 

Вие не знаете с кого си имате работа и в повечето случаи това НЕ е местен бизнес, предлагащ добра поддръжка.

Вие няма да имате достъп до оторизирана гаранция, която е подкрепена от производителя Librex.

Всички гаранции, предлагани от неоторизиран продавач, от практическа гледна точка в повечето случаи нямат никаква стойност. В допълнение, за да получите гаранционна поддръжка, може да Ви се наложи да опаковате RITELLO и да я изпратите за поправка – процес, отнемащ време и пари, без гаранция за задоволително обслужване.

Въпреки обещанията за безопасен превоз, често има дълги забавяния между плащането с кредитна карта и датата, на която уредите са изпратени.

Уредите, рекламирани като „нови” всъщност може да са употребявани. Възможно е да не разберете това докато е прекалено късно.

Уредите може да не са в добро състояние, може да са дефектни и могат да съдържат части, които не са произведени в завода на RITELLO. Често продукти от неоторизирани източници са с махнати серийни номера и прикриват истинския източник на продуктите.

Оторизирани RITELLO дистрибутори признават гаранциите на машини, продадени от други оторизирни дистрибутори, които не включват магазини за прахосмукачки или интернет търговци.

Librex съчувства на клиенти, които са били обект на измама от страна на неоторизирни интернет търговци, Librex застава зад оторизираните дистрибутори и може единствено да предложи подкрепа на клиенти, които са закупили RITELLO чрез оторизирани канали.

ПРЕДИМСТВА ПРИ ПОКУПКА ОТ ОТОРИЗИРАН ДИСТРИБУТОР И ДИЛЪР!